Taula per la Democràcia

Comunicat de La Unió de Botiguers de Cassà de la Selva.

La Unió de Botiguers de Cassà de la Selva s’adhereix al comunicat de la Taula per la Democràcia i condemnem enèrgicament la violència exercida per part de les forces de seguretat de l’Estat per intentar impedir el referèndum de l’1 d’octubre.
Les actuacions policials per desallotjar violentament els milers de persones que s’han aplegat en els col·legis de Catalunya i per requisar el material per la votació són absolutament inadmissibles i són una violació dels drets civils i polítics i de la convivència de la societat catalana.
Així mateix, expressem la nostra solidaritat i afecte a totes les persones ferides i desitja que es recuperin ben aviat.
Per tot això, fem una crida al conjunt de la ciutadania de Catalunya, en la seva pluralitat i diversitat, a mobilitzar-se, en la defensa d’un marc democràtic que tingui per principi el diàleg i no la força, la política i no l’autoritarisme, el respecte i no la intolerància.
Essent així, convoquem i ens afegim a l’acord de la Taula per la Democràcia a una aturada del país demà dimarts dia 3 d’octubre.
Ens afegim doncs a fer una crida al conjunt de les forces polítiques i socials catalanes, de l’Estat Espanyol i d’Europa perquè facin tot allò que sigui necessari per garantir els drets fonamentals i les llibertats de la ciutadania de Catalunya.

Deja una respuesta