Xerrada comerç electrònic

Comerç electrònic i subvencions adreçades a Comerços


El passat 22-05-2018, ANH Solucions Informàtiques amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cassà de la Selva, va organitzar una xerrada sobre comerç electrònic i subvencions adreçades a Comerços.

Resum del vìdeo

En Xavier Romo, consultor i formador de màrqueting a mcempreses, va obrir la sessió parlant-nos de l’e-commerce com a canal de venda addicional al nostre negoci i de pensar en els marketplaces per provar el nostre producte, tot posant un peu en el món del comerç electrònic.
La Lucie Pellier, consultora i gestora de marketing online, xarxes socials i publicitat digital (luciepellier.com), va iniciar la seva ponència amb una mica de teoria sobre la importància de comunicar online pel nostre negoci i ens va ensenyar diverses eines al nostre abast per atraure el nostre públic objectiu al local o lloc web (inbound marketing, xarxes socials, etc.).
Per finalitzar aquesta sessió, en Joaquín Novales de Cisle ens va explicar com funcionava el sistema de subvencions per a PIMES i emprenedors i ens va avançar que existeixen subvencions per totes aquestes accions dirigides a fer créixer el teu negoci online.

Deja una respuesta