Presentació de la web nova Unió de Botiguers de Cassà

Ahir dijous 23/03/2017 a les 20h30 a la Sala dels Actes de la Coma, la Unió de Botiguers de Cassà va presentar la nova web als seus associats, seguit d’un refrigeri al Centre Recreatiu entre tots els assistents.

La presentació de la web va ser realitzada per la Lucie Pellier, responsable del Dpt. Web & Marketing d’ANH Solucions Informàtiques, socis de la UBC i responsables del projecte. L’objectiu d’aquest projecte era no només modernitzar la web que havia quedat obsoleta, sinó també la creació d’una web dinàmica, propera i bidireccional, des de la qual tothom pot deixar comentaris i difondre el contingut a les seves pròpies xarxes socials. Els associats tenen la possibilitat d’enviar a través del formulari de «Bones Notícies», situat a la pàgina d’inici, contingut rellevant per a promocionar el seu comerç (nova línea de productes, oferta destacada, nova col·laboració, etc.), el qual serà penjat a l’apartat d’ Activitats del lloc web, després de la seva revisió.

Disposa també d’una agenda on es penjaran totes les activitats de la UBC i del poble.

En els propers mesos, el lloc web us mostrarà tota la informació dels propers esdeveniments i actes de la Unió de Botiguers.

Esperem que us agradi i que aquest nou lloc web esdevingui un punt de difusió i promoció del comerç local: un comerç que ja sabem tots més proper i més humà.

Deja una respuesta