Guardons a establiments històrics

Benvolguts/des,

Ens agradaria que el vostre ajuntament (o l’àrea de comerç) faci arribar a tots els establiments antics de la població la informació per participar als prestigiosos Guardons als Establiments Històrics, que concedeix la Cambra de Comerç de Girona amb col·laboració de la Diputació de Girona. Us adjuntem les bases en pdf.

El termini per a presentar la documentació als guardons als Establiments Històrics que concedeix la Cambra de Comerç s’acaba el 29 de setembre.

Els Guardons als Establiments Antics de la Cambra de Comerç de Girona premien les empreses que compleixen 50, 75, 100 o més anys de continuïtat empresarial i les que tenen més de 50 anys i no  han rebut mai el guardó. En una emotiva cerimònia que es celebra a la sala d’actes de la corporació, es ret homenatge als impulsors del negoci i se’ls ofereix un diploma i una magnífica placa de forja que es pot posar a la façana de l’establiment.

També s’edita una acurada publicació amb les històries i les fotografies antigues de cada establiment que es pot repartir entre els clients.

Els guardons, que es donen en dates properes a les Fires de Girona, tenen una gran repercussió als mitjans de comunicació.

Rebeu una cordial salutació.

 

En aquests enllaços trobareu la darrera revista en format digital i les bases per poder compartir per les xarxes socials.

BASES DE LA CONVOCATÒRIA DEL 2017:

http://www.cambragirona.cat/serveis-a-lempresa/guardons-als-establiments-historics/

 

REVISTA PUBLICADA EL 2016 AMB LA HISTÒRIA I FOTOS DE TOTS ELS ESTABLIMENTS:

https://issuu.com/gerardbague/docs/revista_establiments_2016_bona_alta

Deja una respuesta