AVÍS LEGAL

UNIÓ DE BOTIGUERS CASSÁ DE LA SELVA, amb NIF/CIF G17114034, adreça Plaça De La Coma, 30, 17244 – Cassa De La Selva (Girona), no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inadequat o il·lícit de la informació apareguda a les pàgines d’Internet de www.ubcassa.cat.

Amb els límits establerts en la llei, www.ubcassa.cat no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que es contenen a les seves pàgines d’Internet. Els continguts i informació no vinculen a www.ubcassa.cat ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus doncs es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d’Internet de www.ubcassa.cat poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que www.ubcassa.cat no pot controlar. Per tant, www.ubcassa.cat no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de www.ubcassa.cat o els seus llicenciadors.

Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de www.ubcassa.cat.

Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que www.ubcassa.cat ofereix a través del website haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment de l’establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal li informem que, mitjançant l’emplenament dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporats i seran tractats en els fitxers de UNIÓ DE BOTIGUERS CASSÁ DE LA SELVA amb la finalitat de poder-li prestar i oferir els nostres serveis així com per informar-li de les millores del lloc web. Així mateix, li informem de la possibilitat que exerceixi els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, manera gratuïta mitjançant email a info@ubcassa.cat o en l’adreça Plaça De la Coma, 30, 17244 – Cassa De la Selva (Girona).