CONTACTE

La Unió de Botiguers de Cassà de la Selva és un grup de comerciants i empresaris units per dinamitzar el comerç local.  

La Unió de Botiguers de Cassà de la Selva va ser fundada l’any 1986 i té com a principal objectiu promocionar i dinamitzar el comerç del nostre poble.

Tenim una estreta relació amb l’àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament i defensem els interessos dels nostres associats representant-los davant els diferents organismes.  Treballem  per desenvolupar un programa d’actuacions anual, proposant novetats cada temporada i mantenint aquelles accions ja consolidades, que tenen més acceptació tant pels nostres socis com pels nostres clients, i contribueixen a crear un entorn més competitiu i dinàmic.

La nostra proposta s’adreça tant a les accions col·lectives de promoció i incentivació a la venda com al proveïment de serveis addicionals i eines de millora individual a tots i cadascun dels establiments que en formen part potenciant la seva imatge i augmentant l’impacte de les accions de promoció i comunicació per diversos mitjans.

Per rebre més informació o associar-te a la Unió de Botiguers de Cassà de la Selva pots obrir una de les següents pestanyes i omplir el formulari.

  Per rebre més informació només has d’omplir aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

  He llegit i accepto l’avís legal i la política de privacitat *

   Sabem perfectament que obrir i gestionar un comerç no és gens fàcil.

   Omple ara el formulari de contacte i t’informem personalment de les avantages de formar part de la UBC. No estàs sol, t’esperem!

   He llegit i accepto l’avís legal i la política de privacitat *